10 Comments

Beyoncé – Bow Down / I Been On

tumblr_mjtpo8kg9m1rqgjz2o1_1280_0

berita baru dari ratunya para bancik, Beyoncé menelurkan lagu baru bertitel ‘Bow Down / I Been On’ di tumblr resmi desye. Lagu ini bukan single sih, kayaknya cuma buat pemanasan untuk album barunya yang kabarnya bakal rilis tahun ini.

I know when you were little girls / You dreamt of being in my world / Don’t forget it , don’t forget it / Respect that, bow down bitches. (sisipkan nama Kelly Rowland dan Michelle Williams disindang). Bow down bitches..!!

Meh.

About Suhu Ocrit

Dukun binan yang hidup merakyat layaknya makhluk Indonesia kebanyakan dan pula meggemari kegiatan makan nasi dengan lauk Mie Instant.

10 comments on “Beyoncé – Bow Down / I Been On

  1. Can’t help not to think it’s for Kelly and Michelle. Hahaha
    Dan gw bisa membayangkan di masa depan ini bakal jadi tagline baru. BOWDOWN BITCHES!!! *btw gw cuma tahan denger sampe menit 1:20*

  2. Beyonce is the queen,she keeps outdoing herself.I have been an admirer since destiny’s child days.I have a beyonce fanclub weblog,make sure you come and take a peek,lots of personal great content about Beyonce

  3. “Kelly and Michelle are my sisters… this is not about them, bitches!!!
    Ini buat kamu kamu yg udah ngebully aku sejak sd…makan nihhhh!!!!” –nunjuk2

  4. Coach bersyukur single-nya jauh lebih baik Run The World (Girls) yang menurut coach, unlistenable.

    Coach hanya ingin mengingatkan Beyonce bahwa kedudukan personil Destiny’s Child itu semua sama di hadapan Allah SWT. Jadi gak boleh sombong. Kecuali kamu Christina Aguilera. TRIMS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: